| İlan No |
118961927
|
| Tür | Köpek |
| Irk | Pug |
| Cinsiyet | Erkek |
| Yaş | 1 Yaşında |
| Konum | İstanbul/ bayrampaşa |
| Durum | Bu İlan Silinmiştir |
| Kızgınlık | Kızgın |
| İlan Tarihi | 17-10-2023 |
Leo 1 yaşında İstanbul Bayrampaşadayız tercihen yakın sürekli görüşebilecekleri aynı zamanda arkadaş olucağı bir dişi eş arıyoruz. Daha önce çiftleşmedi. İlan için aramak yerine mesaj atarsanız daha hızlı dönüş alabilirsiniz
Bu ilana yorum yapmak ilan sahibi tarafından kapatılmıştır
Telefon ,Whatsapp veya Özel Mesaj olarak ulaşabilirsiniz
DOLANDIRICILARA DİKKAT ! LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ !
Kötü niyetli kullanıcılar ve dolandırıcılar tarafından mağdur olmamanız için sizlere birkaç tavsiyemiz var. Lütfen sizleri düşünerek yazdığımız uyarıları dikkate alınız. Sizlerin mağdur olmaması adına, tüm PetYasam.com ekibi ilanları en ince detayına kadar incelemekte, şüphelendiğimiz hiç bir ilanı yayına almamaktayız. Aşağıdaki sıraladığımız maddeleri göz önünde bulundurarak kimseye para göndermeyiniz. Aksi takdirde PetYasam.com hiç bir sorumluluk kabul etmeyecektir.
Yukarıda belirttiğimiz maddelere uymadığınız takdir de asla alışveriş güvenliğiniz yoktur. Sizler için sıraladığımız maddeleri lütfen göz ardı etmeyiniz. Sıraladığımız maddelerimiz mağdur olmamanız için sizlere önerilerimizdir.
PetYasam.com olarak kurum ya da kişilerle yapacağınız hiç bir alışverişten kesinlikle sorumlu değildir.
Bol patili günler dileriz.
PetYasam.com